Politica de retur

Condiții generale pentru returul produselor vândute de SculeMANNESMANN :

Pentru retur completati formularul primit impreuna cu factura si comanda.
Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit.
Returul se face cu etichetele inițiale intacte, certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producător/ distribuitor) și toate documentele cu care a fost livrat produsul.
Produsul trebuie să fie însotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat.
Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.
Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.
Daca in coletul de retur se afla produse diferite fata de cele din formularul completat, dupa verificarea pachetului de catre curier, preluarea va fi refuzata.

Produsele trebuiesc returnate la adresa : Str. Transilvania, nr. 57, Paulesti, Prahova, 107400 destinatar MAGNUM TOOLS RP Srl.
Plata transportului intra exclusiv in sarcina cumparatorului.

Categorii de produse cu condiții speciale de retur :
Becuri, lanterne, prelungitoare, prize, baterii, acumulatori și încărcătoare
pot fi returnate doar dacă sunt sigilate

Modalități de retur :
Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea nici unui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat
– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese


Bine de știut :
Dacă alegi rambursarea sumei plătite la cumpărare:

  • Banii vor fi returnati în contul specificat de tine în formularul de retur sau pe card, dacă ai plătit online;
    Banii vor fi vizibili în contul sau pe cardul tău în maximum 14 zile calendaristice;
    Taxele de returnare a produselor raman in sarcina Cumparatorului.

Filtreaza produsele

Pret
Pret - slider
2 lei43920 lei
Producatori
Producatori