Plata si livrare

Modalitati de plata pentru persoane fizice şi juridice.

1. Ramburs
Valoarea marfii comandate se va plati in momentul primirii coletului. Coletul va contine produsul, accesoriile (dupa caz), manualul de utilizare, garantia si factura fiscala.

2. Prin virament  bancar
Dupa confirmarea comenzii de catre un reprezentant al firmei noastre prin e-mail sau telefonic se va emite o factura proforma pentru produsele comandate. Factura va fi trimisa prin e-mail sau whatsapp.

Datele noastre de identificare sunt:

SC MAGNUM TOOLS RP SRL
Bucov, strada Mircea Eliade nr.12, 107110 Prahova
Nr. Reg. Comert: J29/1497/2011
C.I.F.: RO29186646

Cod IBAN: RO29 RZBR 0000 0600 1400 0560 

Banca Raiffeisen Bank

Cod IBAN: RO68 INGB 0000 9999 0837 4764

Banca ING BANK NV

Cod IBAN: RO45 TREZ 5215 069X XX01 2490
Banca: Trezoreria Statului

OBSERVATII:
• pentru produsele a caror contravaloare se achita prin virament bancar, termenul de livrare se masoara incepand cu momentul in care suma platita de dumneavoastra a ajuns in contul nostru.
• Pentru anumite comenzi trimise prin curierat cu plata ramburs, se poate cere plata unui avans de minim 30% din valoarea totala. În cazul în care clientul anuleaza comanda dupa ce aceasta a fost expediata, din suma platita se retin costurile de expediere si returnare.
 Livrarea produselor se va face in intervalul 1-3 zile din momentul lansarii comenzii.

 
Livrare

In Ploiesti –  costuri de livrare 20 de lei .

In Romania
– prin firma de curierat FAN COURIER 25.00 Lei, Tva inclus pentru coletele pana in 10 kg. Pentru coletele a caror greutate depaseste 10 kg sau cu un gabarit mai mare, taxele de transport vor fi calculate personalizat si se vor comunica clientului de catre un consilier. Pentru adresele de destinatie care nu se afla in aria de acoperire a curierului pot aparea costuri suplimentare de livrare.

– prin firma de curierat Sameday Curier: 25.00 Lei, Tva inclus  pentru colete pana in 10 kg.  Pentru coletele a caror greutate depaseste 10 kg sau cu un gabarit mai mare, taxele de transport vor fi calculate personalizat si se vor comunica clientului de catre un consilier. Pentru adresele de destinatie care nu se afla in aria de acoperire a curierului pot aparea costuri suplimentare de livrare.

– prin firma de curierat GLS Curier: 25.00 Lei, Tva inclus. Pentru coletele a caror greutate depaseste 10 kg sau cu un gabarit mai mare, taxele de transport vor fi calculate personalizat si se vor comunica clientului de catre un consilier. Livrarea produselor se face in orice localitate din Romania, nu se percep taxe suplimentare.

Declinarea responsabilitatii.

S.C. MAGNUM TOOLS RP S.R.L.  nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor cumparate prin intermediul site-ului www.sculemannesmann.ro. Nu raspundem de problemele de compatibilitate cu produsele achizitionate de la alte firme si nu ne asumam nici o raspundere in cazul in care produsele achizitionate de la firma S.C. MAGNUM TOOLS RP S.R.L.  sunt folosite in conditii care nu corespund cu performantele si specificatiile tehnice ale produsului respectiv. 

Datorita volumului mare de produse aflate in baza de date, S.C. MAGNUM TOOLS RP S.R.L.   nu garanteaza ca descrierea acestora (imagini, specificatii tehnice, pret) sau continutul site-ului www.sculemannesmann.ro este exact, complet actualizat sau fara erori. Datorita modificarilor caracteristicilor sau a design-ului de catre producatori (fara o notificare prealabila), produsele livrate pot diferi in orice mod de imaginile afisate pe site. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost operate gresit in baza de date, S.C. MAGNUM TOOLS RP S.R.L.  are dreptul sa anuleze livrarea produsului respectiv si sa anunte clientul despre eroarea aparuta, in cel mai scurt timp  daca livrarea nu a avut loc. 

S.C. MAGNUM TOOLS RP S.R.L.  nu poate fi facuta in nici un fel responsabila pentru pagubele sau prejudiciile rezultate din neonorarea comenzilor. Valoarea maxima a obligatiilor fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a produselor se reduce strict la valoarea sumelor incasate de la clientul respectiv.

Filtreaza produsele

Pret
Pret - slider
2 lei43920 lei
Producatori
Producatori