Despre noi

Ce este un set de scule bun ? Este setul de chei cel mai cautat si care va face sa va simtiti increzatori in orice situatie.

Sunt aceste chei suficient de calitative incat sa nu va dezamageasca intr-un moment dificil ? Sau poate vorbim de usurinta in utilizare si functionalitate? Suntem convinsi ca un set de scule bun intruneste toate asteptarile de mai sus. 

De mai bine de 10 ani, compania noastra MAGNUM TOOLS RP S.R.L. reprezinta in piata din Romania produse bine gandite, multifunctionale, concepute nu numai pentru uz profesional, ci vor fi utile chiar si in gospodarie. Toti acesti factori combinati cu un pret accesibil fac ca instrumentele MANNESMANN sa fie alegerea nr.1 in Romania si Europa.

Povestea Bruder-MANNESMANN Gmbh

Suntem singurul reprezentant oficial pentru Mannesman Germania  în Romania. Istoria acestui brand celebru datează din îndepărtatul secol al XVIII-lea. La fel ca multe alte întreprinderi germane, baza viitorului gigant industrial a fost o mică fabrică de familie, care a devenit inte timp o preocupare industriala gigantică. Și, deși activitatea companiei se întinde pe mai multe secole, însăși ideea de a începe propria producție de unelte a apărut nu cu mult timp în urmă – în anii 70 ai secolului XX. Foarte curând, când pe piața au aparut primele seturi de unelte pentru mașini, compania a ocupat un loc proeminent printre alți reprezentanți germani în acest domeniu. 

Ce este atât de special la brandul MANNESMANN ? Fără îndoială, preocupartea pentru calitate și fiabilitate, care au stat la baza fiecărui produs care a părăsit linia de asamblare a producătorului. Cu toate acestea, pretul platit era prea mare pentru un set de scule de calitate, așa că conducerea a decis să adauge o altă trăsătură caracteristică – accesibilitatea. Datorită dezvoltării tehnologiilor moderne de producție și optimizării acestora, am reușit să aducem in piata sloganul “Calitate germană la îndemâna tuturor”. Acest slogan a devenit forța motrice din spatele tuturor activităților noastre pentru urmatorii ani.

Principiile noastre MAGNUM TOOLS RP SRL

Reprezentam cu mandrie in Romaia branduri de succes Bruder-MANNESMANN Gmbh Germania, NORMEX-Werkzeuge Germania, HBM-Machines B.V. Olanda, SONIC-Equipment B.V. Olanda.

Profesionalism. În activitatea noastră, acordăm o atenție deosebită selecției de personal, instruirii și dezvoltării acestora. Întrucât echipa noastră, în calitate de lucrători, este fața companiei noastre, problema calificării este esențială pentru noi.

Onestitate și transparență. Suntem deschiși tuturor clienților noștri și suntem întotdeauna gata să oferim toate informațiile sau sfaturile necesare în problemele care vă interesează.

Inovatie. Desi suntem prezenti in piata din 2011 cautam frecvent solutii si produse noi adaptate nevoilor clientilor nostrii  si in conformitate cu evolutia tehnologiei.

Credincioși la tradițiile calității. Fiecare dintre angajații noștri urmeaza fără încetare scopul nostru principal – de a oferi instrumente fiabile la un preț accesibil. De aceea, dezvoltarea și controlul calității produselor finite joacă un rol special în distributia acestora. Oferim conditii de garantie si post-garantie tuturor produselor noastre.

Accesibilitate. Am făcut eforturi sustinute pentru a oferi cel mai convenabil raport preț/calitate . Datorită acestui lucru, produsele noastre sunt un lider incontestabil în combinația de preț și calitate pe piața uneltelor.

Scopul nostru

Încă de la începutul activității noastre, ne-am poziționat ca o companie care furnizează o gamă completă de scule, unelte si echipamente manuale și electrice pentru activități profesionale de intretinere si reparatie. Indiferent de ceea ce aveți nevoie: chei, seturi de scule, mobilier pentru atelier, compresoare le veți găsi cu ușurință în Asociația www.sculemannesman.ro

Partenerii nostri:

Bruder-MANNESMANN Gmbh Germania: www.br-mannesmann.de

Normex Werkzeuge Gmbh Germania: www.normex-werkzeuge.de

HBM-Machines B.V. Olanda: www.hbm-machines.com

SONIC Equipment B.V. Olanda: www.sonic-equipment.com

Filtreaza produsele

Pret
Pret - slider
2 lei43920 lei
Producatori
Producatori