Degripant MOS2 - Wepp 2048 - Consumabile - Scule si Unelte Mannesmann
Degripant MOS2 – Wepp 2048
38,00 lei Adaugă în coș

Degripant MOS2 – Wepp 2048

38,00 lei

Livrat pe comandă

Magazin online cu o gama larga de scule si unelte. Comanda scule si unelte dintr-o gama diversificata de branduri de top, la prețuri mici!

  • Retur gratuit in termen de 14 zile
  • Garantie cel putin 12 luni
  • Livrare rapida in toata tara
  • Livrare gratuita la comenzi mai mari de 1500 RON si de pana in 30KG
Scule si Unelte Mannesmann – Romania

Scule si Unelte Mannesmann

 


Comandă până în 16:00 pentru a primi coletul începând cu data 18-05-24

Degripant MOS2 – Wepp 2048

– Cu disulfid de molibden

– Este un agent pentru protejarea temporară a mașinii împotriva ruginii și pentru întreținerea suprafețelor metalice ale pieselor din fier și oțel

– Pătrunde în cele mai mici crăpături

– Deblochează șuruburile înțepenite. Elimină apa. Poate fi aplicat în orice situație.

Precautii :

Aerosol extrem de inflamabil.  Recipient sub presiune.  Poate exploda dacă este încălzit. Provoacă iritarea pielii. Poate provoca somnolență sau amețeală. Dăunător faunei acvatice, cu efecte pe termen lung. Dacă solicitați sfatul medicului, țineți recipientul sau eticheta la îndemână. Nu lăsați la îndemâna copiilor. Feriți de căldură, suprafețe încinse, scântei, flacără deschisă și alte surse de aprindere. Fumatul interzis. Nu pulverizați pe flacără deschisă sau pe altă sursă de aprindere. Nu găuriți sau aruncați în foc recipientul nici după golire. Evitați inhalarea de vapori sau de spray. Utilizați numai în aer liber sau într-o incintă bine aerisită. Purtați mănuși de protecție/îmbrăcăminte de protecție/ochelari de protecție/mască de protecție. Contactați un CENTRU PENTRU TRATAREA INTOXICAȚIILOR sau un medic dacă nu vă simțiți bine. Feriți de lumina soarelui. Nu expuneți la temperaturi mai mari de 50° C. Aruncați conținutul/recipientul la un punct de colectare a deșeurilor periculoase sau speciale.

*Pretul contine TVA

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Degripant MOS2 – Wepp 2048”